HOLDET

Udover vores daglige leder og bestyrelse, drives FrivilligCenter Favrskov af en masse skønne frivillige, praktikanter og løbende projektansatte. Nogle er her kort og andre længere tid. Mød nogle af de, der hjælper med rådgivning, projektkoordinering, praktiske opgaver i hverdagen, Facebook og en masse andet her:

Christina Møldrup Carlson
Christina Møldrup CarlsonProjektmedarbejder (på barsel)
Christina er ansat 25 timer om ugen som projektmedarbejder på projektet ‘Cafe spilleglad’, et samarbejde mellem SIND Favrskov, Den Grønne Villa og FrivilligCenter Favrskov
Tlf: 61 79 97 49
Kirsti
KirstiFrivillig
Kirsti yder sparring til vores arbejde med komptencegivende arrangementer, ligesom hun byder ind med friske øjne på ideuvikling på husets faste aktiviteter.
Uffe
UffeFrivillig
Uffe er ‘husvært’ og ham du møder, når du kommer i vores åbne rådgivning om mandagen. Her sørger han for en god modtagelse, kaffe på kanden og god rådgivning sammen med Cecilie.
Dennis Sørensen
Dennis SørensenFrivillig
Dennis er SoMe-frivillig hos os. Dennis brænder for frivilligheden i Favrskov, og ønsker at dele de mange gode historier frivilliglivet i Favrskov byder på. Du kan skrive til Dennis på [email protected], hvis han skal dele din historie på de sociale medier.

OM FRIVILLIGCENTER FAVRSKOV

FrivilligCenter Favrskov er en non-profit forening, hvis formål er at støtte, udvikle og fremme den lokale frivillige indsats i Favrskov.

Vi tilbyder foreninger, borgere, kommunale medarbejdere, institutioner og private virksomheder gratis rådgivning og sparring indenfor alle aspekter af frivillighed. Vi rådgiver foreninger om blandt andet rekruttering, fastholdelse og motivation af frivillige samt kommunikation, projektudvikling og lovgivning.

Vi giver borgere et overblik over frivillige initiativer, sparrer med kommunale institutioner om inddragelse af frivillige, afholder netværks-, videns- og synlighedsskabende arrangementer, faciliterer forandringsprocesser og meget mere.

FrivilligCenter Favrskovs bestyrelse består af lokale repræsentanter og to politisk udpegede medlemmer. Centeret ledes til daglig af Marie-Cecilie Friis Broundal, der har mange års erfaring med frivillighed – både professionelt og som frivillig.

DAGLIG LEDER

FrivilligCenter Favrskov drives til daglig af Marie-Cecilie Friis Broundal, der er uddannet jurist og har stor erfaring med frivillighed både professionelt og privat. Hun kommer fra en stilling hos Kræftens Bekæmpelse og har tidligere været ansat i blandt andet SIND Ungdom, Landsforeningen Mod Spiseforstyrrelser og Selvskade og har igennem mange år været frivillig i Red Barnet og i idrætsforeningen VRI.

Tlf: 61799729

[email protected]

Cecilie

BESTYRELSEN

Lena Leth Jensen
Lena Leth JensenFormand
Mobil: 20 86 64 25
Ronnie Voldbirk
Ronnie VoldbirkNæstformand
Mobil: 53 55 31 08
Simon Sundgaard Nymann
Simon Sundgaard NymannKasserer
Mobil: 27 21 32 21
Anne-Mette Kirkegaard Poulsen
Anne-Mette Kirkegaard PoulsenMedlem af bestyrelsen
Mobil: 26 28 19 10
Peder Meyhoff
Peder MeyhoffMedlem af bestyrelsen
Mobil: 24 67 61 33
Michael Jensen
Michael JensenMedlem af bestyrelsen
Mobil: 25 73 76 07
Lotte Asp Mikkelsen
Lotte Asp MikkelsenMedlem af bestyrelsen

YDERLIGERE

– Du kan læse vores vedtægter her

– Her læser du vores reviderede regnskab, årsberetningrevisorerklæring samt regnskabsberetning for 2019 og budget for 2019/2020

– Referat af vores generalforsamling september 2019 læser du her og underskifter her